1e afspraak

1e afspraak

1e afspraak

Tijdens het eerste bezoek (consult) zal de orthodontist het gebit en het gezicht goed bekijken en aandachtig luisteren naar de wensen van de patiënt. Er wordt tijdens dit bezoek niet direct een beugel geplaatst! De orthodontist informeert u over de mogelijkheden die er zijn, de eventuele noodzaak tot behandelen en wanneer de behandeling het beste kan beginnen. U krijgt ook een voorlopige indicatie van de te verwachten kosten.

Na afloop van dit eerste gesprek wordt meestal een tweede afspraak gemaakt voor een “uitgebreid onderzoek”. Soms adviseert de orthodontist dat het beter is nog even (af) te wachten, bijvoorbeeld om nog iets verder te wisselen. Op een later tijdstip, bijvoorbeeld een jaar later, krijgt u van ons een nieuwe oproep. Soms wordt dan besloten dat er geen behandeling nodig is of dat de behandeling pas wordt begonnen als de mondhygiëne goed is. De tandarts ontvangt altijd een schriftelijk verslag van dit bezoek.

© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes