Afspraken

Eerste afspraak

Eerste afspraak

Ga hier verder om u aan te melden/in te schrijven. (Bij het kopje opmerkingen kunt u uw voorkeursdagen aangeven). Wilt u a.u.b. ook de gezondheidsvragenlijst invullen.

Na aanmelding/inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Binnen 1 week ontvangt u per post vanuit onze praktijk een uitnodiging voor een eerste consult. De eventuele verwijskaart van de tandarts kunt u bij het eerste bezoek aan onze praktijk meebrengen.

Tijdens het eerste bezoek (consult) zal de orthodontist het gebit en het gezicht goed bekijken en aandachtig luisteren naar de wensen van de patiënt. Tijdens dit eerste bezoek wordt er uiteraard niet direct een beugel geplaatst! De orthodontist Wilma van Beers of Ricardo Ophof informeert u over de mogelijkheden die er zijn, de eventuele noodzaak tot behandelen bespreken en aangeven wanneer de behandeling het beste kan beginnen. U krijgt ook een voorlopige indicatie van de te verwachten kosten.

Na afloop van dit eerste gesprek wordt meestal een tweede afspraak gemaakt voor een “uitgebreid onderzoek”. Soms adviseert de orthodontist dat het beter is nog even (af) te wachten, bijvoorbeeld om nog iets verder te wisselen. Op een later tijdstip, bijvoorbeeld een jaar later, krijgt u van ons een nieuwe oproep. Soms wordt besloten dat er geen behandeling nodig is of dat de behandeling pas wordt begonnen als de mondhygiëne goed is. De tandarts ontvangt altijd een schriftelijk verslag van dit bezoek.

© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes