Info

Nieuws / mededelingen

Stichting Make a Memory

18 mei 2017

Soms krijgen mensen in hun leven te maken met een afschuwelijke gebeurtenis of omstandigheid. Dan is er hulp nodig en hulp kost geld, veel geld.

De medewerkers van Orthodontistenpraktijk Veghel speuren jaarlijks naar een goed doel om te kunnen bijdragen aan het vele werk wat vrijwilligers vaak geheel belangeloos doen.

Dit jaar heeft onze praktijk gekozen voor de Stichting Make a Memory.

Stichting Make a Memory fotografeert ernstig zieke en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken zwangerschap t/m 17 jaar op verzoek ouders. Met een landelijk netwerk van ruim 140 vrijwillige fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt.

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies.

Voor ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory.

 

Wij zijn gegrepen door het prachtige werk wat deze stichting doet. Zij geven mensen die het diepst mogelijke verdriet meemaken een herinnering van onschatbare waarde.

Op 21 maart j.l. hebben alle medewerkers heel hard gewerkt om de opbrengst van die dag aan Make a Memory te kunnen schenken. Uiteraard is er ook een gezellige dag van gemaakt met veel aandacht voor de Stichting en een gezamenlijke lunch.

De orthodontisten Wilma van Beers en Ricardo Ophof konden op 11 mei een mooie cheque van 5000 euro overdragen aan Rian van Schaik (een van de oprichters) van Stichting Make a Memory …… als steun in de rug en noodzakelijke bijdrage voor al het werk wat deze kanjers verrichten.

 


© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes