Info

Ortho Kanjers

Marijn

4 mei 2016

Als tiener met de tanden schots en scheef in mijn mond ging ik naar de net geopende praktijk van orthodontist Wilma van Beers. Na een rits aan verschillende beugels en heel veel controles  stonden mijn tanden prachtig op een rijtje. Ik was blij met mijn mond, maar ook heel blij dat ik van Wilma en de beugels af was!!

Na heel wat jaren en omzwervingen door Nederland en Latijns-Amerika kwam ik Wilma echter weer tegen. Nu werkend in een prachtige nieuwe praktijk, samen met orthodontist Ricardo Ophof en een  team van medewerkers. Orthodontistenpraktijk Veghel steunt namelijk elk jaar een goed doel door de verdiensten van één dag werken te schenken aan dat doel.  In 2014 werd de Fundación Marijn uitgekozen voor de opbrengst van deze “Happy Day”. Dat is de stichting die ik, samen met een groep enthousiaste Nicaraguanen, heb opgezet in het plaatsje Puerto Cabezas. Dit ligt aan de Caribische kust van Nicaragua, in Midden-Amerika.

Op deze manier kwam ik weer in contact met Wilma en het team van medewerkers. Op 23 september 2014 is er een hele dag hard gewerkt in de praktijk. De geweldige  opbrengst van deze dag is goed besteed in Nicaragua aan de verschillende projecten die we daar met kinderen en jongeren uitvoeren. Ik wil Wilma, Ricardo en het enthousiaste team daar hartelijk voor bedanken!

Inmiddels gaat mijn eigen zoon met zijn tanden op een onregelmatig rijtje ook weer naar Orthodontistenpraktijk Veghel. Dus, tot ziens!!

Voor meer informatie over de Stichting Marijn kijk op www.stichtingmarijn.nl of https://www.facebook.com/StichtingMarijnNicaragua/

Gracias


© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes