Info

Nieuws / mededelingen

30.000ste patient

22 december 2015

uit Stadskrant Veghel 

In Orthodontistenpraktijk Veghel werd mevrouw Heisterkamp uit Sint Oedenrode vandaag ontvangen door twee orthodontisten: Wilma van Beers en Ricardo Ophof . Zij werd feestelijk ontvangen omdat zij de dertigduizendste patiënt is die voor behandeladvies naar de praktijk kwam. Er waren bloemen, taart en een cadeautje.

Orthodontistenpraktijk Veghel  bestaat al sinds 1986. Wilma van Beers startte de praktijk en sinds 2001 voert zij deze samen met Ricardo Ophof. Samen met hun enthousiaste team staan zij garant voor het grootste deel van de beugelbehandelingen in de regio. Werden beugelbehandelingen vroeger met name uitgevoerd bij kinderen, tegenwoordig is het heel normaal dat ook veel volwassen naar de orthodontist komen voor rechte tanden. Zo zien de orthodontisten in de praktijk nu complete gezinnen, net als het gezin van mevrouw Heisterkamp.

De orthodontisten geloven dat niet alleen de kwaliteit van de orthodontische behandeling maar zeker ook het contact met de mensen en de sfeer in de praktijk ervoor zorgen dat ze de vele beugelbehandelingen in de regio mogen uitvoeren. Zij zijn blij met het vertrouwen van 30.000 patiënten en zullen zich ook in de toekomst inzetten voor optimale orthodontie in een vertrouwde omgeving.


© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes