Info

Ortho Kanjers

Rik Driessen

10 oktober 2012

Hee Wilma,

Ik speel al trompet nu voor mijn 8e jaar. Ik speel bij de harmonie van frisselstein als 1e trompettist, bij het nieuwe kapel Gazzerop als 1e trompettist, en bij Brassband VIB als 3e trompettist.
Mijn droom als het gaat over muziek, is om hier mijn hele leven mee door te gaan, en later een van de beste trompettisten uit Veghel (en misschien omstreken) te worden. In ieder geval zo goed als ik kan.
Ik ben nu de opleiding HRM aan het doen, en conservatorium was stond nog niet in het plan, maar wie weet begint het nog ooit te kriebelen en ga ik het toch proberen.

Ik vind het extra leuk om op de kanjer lijst van de ortho te staan omdat ik een “kanjer” ben in trompet terwijl de ortho het mij juist met het spelen van trompet nog het aller moeilijkst heeft gemaakt.
Ik wens de volgende trompettisten die een beugel moeten dan ook heel veel succes.

Groetjes Rik Driessen

Luister hier naar Rik en zijn uitvoering van ‘Sorry’ van Kyteman Ochestra.
(Wordt geopend in een nieuw venster. Het laden kan een paar seconden duren, het fragment is 7 mb.)


© Copyright 2011 Orthodontistenpraktijk Veghel   |   www.orthoveghel.nl   |   Disclaimer   |   Privacybeleid   |   Ontwerp & realisatie: Top Two Boxes